نخستین دوره جایزه ملی لجستیک و زنجیره تامین توسط دانشگاه صنعتی امیرکبیر و مشارکت وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزارت راه و شهرسازی و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ۱۷ و ۱۸ مهرماه ۱۳۹۸ برگزار میشود.
اهداف اصلی و مزایای شرکت در جایزه
هدف اصلی از برگزاری جایزه، تشویق و هدایت واحدهای صنعتی و خدماتی کشور در جهت حرکت در مسیر تعالی فعالیتهای لجستیک و زنجیره تامین میباشد. همچنین فرهنگسازی و ایجاد درک و آگاهی لازم از اهمیت و ارزشهای نهفته در کارآمدی در لجستیک و زنجیره تامین در بنگاهها و سازمانها، قدردانی و تشویق بنگاهها در بهبود مستمر و بهینهسازی سیستمهای لجستیک و زنجیره تامین، قدردانی و تشویق فعالین صنعت لجستیک در بهبود کیفیت ارائه خدمات و افزایش رضایت مشتری، تشویق آموزش و نشر دانش علمی و کاربردی لجستیک و زنجیره تامین کشور از سایر اهداف برگزاری جایزه ملی لجستیک میباشد.
ارزیابی شرکتها و سازمانها توسط تیمهای خبره، دریافت گزارش بازخورد از نقاط قوت و زمینههای قابل بهبود توسط تیمهای ارزیاب، دریافت گواهینامه یا تندیس جایزه ملی متناسب با امتیاز اخذ شده در ارزیابیها، ایجاد امکان استفاده از نتایج ارزیابی توسط نهادهای حاکمیتی برای اولویتبندی بنگاهها و اعطای تسهیلات، ایجاد چهرههای متعالی در نگاه مشتریان به عنوان یک پرستیژ و موقیت ویژه از سوی آن بنگاه یا سازمان، استفاده از آرم جایزه به عنوان نماد افتخار توسط برندگان، تقویت بستر ارائه خدمات مشاوره، فراهمسازی امکان انتقال تجربیات موفق برندگان از جمله مزایای ناشی از برگزاری جایزه میباشد.
نا بر فراخوان و اطلاعرسانیهای قبلی، همزمان با برگزاری مراسم نخستین دوره جایزه ملی لجستیک و زنجیره تامین (۱۷ مهر ۱۳۹۸) شاهد جشنواره معرفی و تقدیر از استارتآپهای برگزیده حوزه لجستیک و زنجیره تامین خواهیم بود.
جشنواره استارتآپهای برگزیده لجستیکی و زنجیره تامینی با استقبال خوبی از طرف شرکتهای نوآور و نوپا روبرو شد. در همین راستا، متقاضیان طی چند مرحله مورد ارزیابی قرار گرفتند و پس از جلسه داوری نهایی، نهایتا شش شرکت نوآور و نوپا به مرحله نهایی راه یافتند که عبارتند از:
• ترابرنت (بازارگاه اینترنتی حمل و نقل کالا)
• ورسک
• اسپید
• مبین
• پایلا
• لوجیکو
برگزیدگان در پنل تخصصی استارتآپهای برتر لجستیکی که یکی از پنلهای تخصصی همایش و جشنواره نخستین دوره جایزه ملی لجستیک و زنجیره تامین ایران است؛ به ارایه مدل کسبوکار خود خواهند پرداخت.
همچنین از برگزیدگان در جشنواره نخستین دوره جایزه ملی لجستیک و زنجیره تامین ایران که روز چهارشنبه ۱۷ مهرماه سال جاری در مرکز همایشهای بینالمللی دانشگاه صنعتی امیرکبیر با حضور مقامات عالیرتبه و صاحبنامان عرصه لجستیک و زنجیره تامین کشور برگزار خواهد گردید، تقدیر به عمل خواهد آمد .
مخاطبین اصلی و ذینفعان جایزه
- بازیگران زنجیرههای مختلف تامین در کشور: شرکتها و سازمانهای تولیدی و خدماتی، معادن و صنایع معدنی، فروشگاهها، شهرکهای صنعتی، اصناف، شرکتهای بازرگانی و …
- ارایهدهندگان خدمات لجستیکی: شرکتهای حملونقلی (کریری و فورواردری)، شرکتهای توزیع و پخش، شرکتهای انبارداری، شرکتهای خدمات اکسپرس و پستی و …
- بخش حاکمیتی و دولتی: وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزارت راه و شهرسازی، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، وزارت اقتصاد، وزارت جهاد کشاورزی
- سایر: مراکز تحقیقاتی، پژوهشی و دانشگاهی، استارتآپهای لجستیکی، شرکتهای مشاوره، انجمنها و تشکلها و …
هیات امنای جایزه ملی لجستیک و زنجیره تامین
- دکتر بهروز کریمی: هیات علمی دانشکده صنایع دانشگاه صنعتی امیرکبیر و رئیس پردیس دانشکدههای صنایع و مدیریت (b.karimi@aut.ac.ir )
- دکتر محسن شیخ سجادیه: هیات علمی دانشکده صنایع دانشگاه صنعتی امیرکبیر و مدیر گروه لجستیک و زنجیره تامین دانشکده صنایع (sajadieh@aut.ac.ir )
- دکتر مجتبی سلیمانی سدهی: مدیرمسئول و سردبیر مجله لجستیک و زنجیره تامین ایران (soleimanisedehi@gmail.com )
تاریخهای مهم
- برگزاری مراسم جایزه: ۱۷ و ۱۸ مهرماه ۱۳۹۸
- شروع فراخوان شرکت در فرایند جایزه: یکم دیماه ۱۳۹۷
- برگزاری نخستین دوره تربیت ارزیاب: ۱ و ۲ اسفند ۱۳۹۷
دبیرخانه و راههای ارتباطی
- سایت رسمی جایزه: http://scma.aut.ac.ir/
- آدرس دبیرخانه: تهران، خیابان انقلاب، بین چهارراه ولیعصر و چهارراه کالج، کوچه سعید، دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی امیرکبیر، طبقه ششم، اتاق ۶۰۵